Loppuvuoden konetarjouksia – toimitukset ennen vuoden vaihdetta!

Päämiehillämme on nyt tarjolla koneita, jotka lähtevät ennen vuoden vaihdetta varastoista todella nopeilla toimitusajoilla ja tarjoushinnoilla! Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Loppuvuoden konetarjouksia – toimitukset ennen vuoden vaihdetta!

Kiitos Alihankinta 2016 -messuista!

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Kiitos Alihankinta 2016 -messuista!

Tiedote: Dugardin edustus vaihtuu

Makrum Oy on luopunut Dugardin edustuksesta.

Palvelemme vanhoja Dugard-asiakkaitamme kuitenkin jatkossakin huolloissa ja varaosissa. Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tiedote: Dugardin edustus vaihtuu

Tervetuloa osastollemme Alihankinta 2016 -messuilla!

Alihankinta 2016 logo

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa osastollemme Alihankinta 2016 -messuilla!

Päämiestemme varastokoneita nyt nopealla toimitusajalla heti tuotantokäyttöön!

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Päämiestemme varastokoneita nyt nopealla toimitusajalla heti tuotantokäyttöön!

Makrumin uusimmat edustukset – tilaa nyt ja varmista toimitus tämän vuoden puolella! Myös varastokoneita nopealla toimitusajalla!

Makrum Oy:n tuotevalikoima on kasvanut lähiaikoina useammallakin nimekkäällä konemerkillä. Tutustu uusimpiin edustuksiimme! Meiltä uudet koneet, varaosapalvelut ja huollot. Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Makrumin uusimmat edustukset – tilaa nyt ja varmista toimitus tämän vuoden puolella! Myös varastokoneita nopealla toimitusajalla!

Kiitos Konepaja 2016 -messuista!

Tampereella 15.–17.3.2016 järjestetty uusi Konepaja 2016 -messutapahtuma onnistui jopa yli odotusten. Myös Makrum Oy:n messuosastolla riitti vilskettä, ja esittelykoneemme sekä lukuisat tuoteuutuutemme herättivät runsaasti kiinnostusta. Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Kiitos Konepaja 2016 -messuista!

Tervetuloa osastollemme Konepaja 2016 -messuilla!

Konepaja 2016 logo web Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa osastollemme Konepaja 2016 -messuilla!

Tervetuloa oppilaitoksille suunnattuun XYZ-päivädemoon 9.12.2015 Tampereelle!

Makrum Oy järjestää torstaina 10.12.2015 klo 9-12 oppilaitoksille suunnatun XYZ-päivädemon Hervannan demotilassa Tampereen teknillisellä yliopistolla. Tule toteamaan käytännössä, mitä lisähyötyjä XYZ Machine Toolsin sorvit ja jyrsinkoneet voivat tuoda opetuskäyttöön! Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa oppilaitoksille suunnattuun XYZ-päivädemoon 9.12.2015 Tampereelle!

Kiitos Alihankinnasta ja tavataan EMO-messuilla!

Vuoden isoin kotimaan messutapahtuma on jälleen takana. Haluamme kiittää kaikkia Alihankintamessujen osastollamme käyneitä sekä XYZ-demoihin osallistuneita asiakkaitamme onnistuneista ja mielenkiintoisista messuista. Messut olivat taattua Alihankinta-laatua: kuhina kävi ja tunnelma oli korkealla! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia messuja.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Kiitos Alihankinnasta ja tavataan EMO-messuilla!