Pyörät pyörimään -haastekampanja 2015

KAMPANJAN TARKOITUS

Hope ry Tampere, Makrum Oy ja Tampereen pyöräkauppiaat ry haastavat yritykset ja yksityiset henkilöt mukaan Pyörät Pyörimään ‑kampanjaan tekemään yhdessä hyvää. Laitetaan yhdessä pyörät pyörimään ja kerätään rahaa vähävaraisten perheiden lapsille, jotta he saavat pyörän ja pyöräilytarvikkeita!

Näin osallistut:

Lahjoita haluamasi summa suoraan Hope ry:n keräystilille. Lahjoituksen voit tehdä alla olevaan lahjoituslippaaseen.

Lahjoitukset menevät lyhentämättöminä pyöriin ja pyöräilytarvikkeisiin. Kampanja on käynnissä 31.5.2015 saakka.

Pienikin lahjoitus on tärkeä!

Lahjoitetuilla rahoilla on tarkoitus ostaa uusia ja käytettyjä pyöriä vähävaraisten perheiden lapsille Tampereen Pyöräkauppiaat ry:ltä. Tampereen Pyöräkauppiaiden kautta saamme varmasti turvallisen, hyväkuntoisen ja huolletun pyörän lapsille. Pyöräkauppiaat myös lahjoittavat uusia pyöräilykypäriä ja -tarvikkeita lapsille. Tavoitteenamme on saada jokaiselle pyörää tarvitsevalle lapselle turvallinen ajopeli kesäksi.

KESTÄÄKÖ KUNTO, RIITTÄÄKÖ KANTTI?

Keräyskampanjan lisäksi haastamme asiakkaat ja yhteistyöyritykset pyöräilemään kanssamme Pirkan Pyöräilyn klassikon 134 km. Ilmoitathan meille, jos olet osallistumassa pyöräilyyn!

Ilmoittaudu Pirkan Pyöräilyyn täältä.

(Hinta Klassikkoon osallistuville on 43 e, jos ilmoittaudut 3.5. mennessä. 4.5–31.5. ilmoittautuneet maksavat 48 e, ja lähtöpaikalla hinta on 55 e.)

Lisätietoa kampanjasta voi kysyä Makrumin henkilökunnalta ja Hope ry Tampereelta.

Tässä linkit yhteistyökumppaneidemme nettisivuille:

Tampereen Pyöräkauppiaat ryPyorät Pyörimään

Hope ry Tampere