Makrum

 

 

 

Makrum Oy tarjoaa sinun tarpeisiisi sopivimmat lastuavan työstön ratkaisut. Maahantuomme ja myymme yksinoikeudella useiden maailman eturivin työstökonevalmistajien koneita. Käytössäsi on kokeneen henkilökuntamme ja päämiestemme tuki, osaaminen ja kokemus. Palvelumme sisältävät kaiken tarvittavan tarvekartoituksesta avaimet käteen -toimitukseen. Valikoimaamme kuuluvat sorvit, työstökeskukset, aarporat, jyrsinkoneet sekä erikoiskoneet asiakkaan prosessiin sovitettuna. Työstökoneet yhdistämme tuottavimpiin paletti- tai kappaleautomaatioratkaisuihin. Lisäksi saat meiltä järjestelmät lastujen ja leikkuunesteiden käsittelyyn, puhdistamiseen ja ympäristöystävälliseen kierrättämiseen. Tuotteista löydät lisätietoja Metallintyöstökoneet-osiosta.

Makrum Oy on perustettu vuonna 2006. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus työstökoneiden parissa ja tämän kokemuksen pohjalta asetamme aina toiminnassamme asiakkaan tyytyväisyyden etusijalle. Visiomme on olla Suomen johtava työstökonekauppa asiakastyytyväisyydellä mitattuna.

Meidän ja päämiestemme osaaminen on asiakkaidemme käytettävissä koko hankintaprosessin ajan tarvekartoituksesta kauppasopimukseen, toimitukseen, asennukseen, koulutukseen ja jälkimarkkinointiin. Hyvin hoidettu huolto, koulutus ja käyttötuki pitävät koneet tehokkaassa tuotannossa ja antavat parhaan pohjan asiakassuhteen jatkuvuudelle.

Nuorekas tiimimme koostuu koulutetuista, kokeneista ja innokkaista ammattilaisista. Toimipaikkamme on Pirkkalassa ja toimialueemme koko Suomi ja Baltian maat.

Makrum on työpaikka, jossa voidaan hyvin. Kannustamme toisiamme ja panostamme terveelliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan, joka on hyvinvoinnin perusta.