Uusi ONA-lankasaha pienempään luokkaan

  • Eurometalli 28.10.2020

ONA on pitkän historian omaava kipinä­työstöön keskittynyt yritys, ja tullut tunnetuksi suurempien uppo­kipinä­työstö­koneiden ja lankasahojen valmistajana.

https://eurometalli.com/uusi-ona-lankasaha-pienempaan-luokkaan/

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi ONA-lankasaha pienempään luokkaan

YCM varastonsiivouskampanja käynnissä!

Nyt YCM:n koneita erikoishinnoin!

  • NSV-106AMS Heidenhain TNC640 Pystykarainen työstökeskus
  • NTC-200LY Vinojohteinen CNC-sorvi
  • NSV-106A Heidenhain TNC640 Pystykarainen työstökeskus
  • NXV 1680A Pystykarainen työstökeskus

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa YCM varastonsiivouskampanja käynnissä!

KNOLL täydentää leikkuuneste- ja lastunkäsittelyjärjestelmien tarjontaamme

Höckerin briketöintilaitteiden lisäksi edustukseemme kuuluu nyt myös yksi alan suurimmista toimijoista eli saksalainen KNOLL. Suomessa on paljon työstökoneita KNOLL:in valmistamilla lastunkuljettimilla ja leikkuunestelaitteilla.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa KNOLL täydentää leikkuuneste- ja lastunkäsittelyjärjestelmien tarjontaamme

Nyt proto-, työkalu- ja piensarjavalmistuksen konepaketti uskomattoman edulliseen tarjoushintaan! Katso lisätiedot täältä.

ProtoTRAK CNC-ohjatut jyrsinkone ja sorvi sekä perussaha toimitettuna, asennettuna ja koulutettuna uskomattoman edulliseen tarjoushintaan! Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt proto-, työkalu- ja piensarjavalmistuksen konepaketti uskomattoman edulliseen tarjoushintaan! Katso lisätiedot täältä.

Konepajamessut siirretty. Työmme tehokkaiden lastuavan työstön ratkaisujen toimittamiseksi jatkuu…

Tampereen Messut päätti siirtää Konepajamessut myöhemmin pidettäviksi. Messuosastomme oli jo pitkälle rakennettu. Nyt puramme osastoa ja siirrämme koneita konenäyttelyymme ja asiakkaillemme. Muutamia messutarjouskoneita on vielä vapaana. Kysy tarjouksia!

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Konepajamessut siirretty. Työmme tehokkaiden lastuavan työstön ratkaisujen toimittamiseksi jatkuu…

Tervetuloa osastollemme E451 Tampereen Konepajamessuille!

On jälleen loistava aika nähdä kerralla paljon uusia työstökoneita, tavata ihmisiä ja oppia uutta. Tule saamaan uusia ideoita tuotantosi kehittämiseen osastollemme E451.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa osastollemme E451 Tampereen Konepajamessuille!

Tervetuloa tutustumaan Makrumin uusiin toimitiloihin!

Vietämme avointen ovien päivää uusissa toimitiloissamme 6.2.2020 klo 8-16. Tervetuloa tutustumaan meihin ja uudistettuun konenäyttelyyn sekä demoihin. Paikalla myös yhteistyökumppaneita.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa tutustumaan Makrumin uusiin toimitiloihin!

Tavataan EMO-messuilla!

Makrum on vahvasti mukana EMO-messuilla Hannoverissa 16.-21.9.2019. Paikalla ovat myös päämiehemme. Sovi tapaaminen myyjiemme kanssa ja tule tutustumaan ratkaisuihimme.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Tavataan EMO-messuilla!

Makrum mukana Pohjanmaan Teollisuus -messuilla

Tervetuloa Makrumin osastolle B 355!

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa Makrum mukana Pohjanmaan Teollisuus -messuilla

Makrum kasvaa, muuttaa ja etsii työstökoneasentajia / huoltoinsinöörejä palvelutiimiin!

Toimitamme lastuavat työstökoneet, ratkaisut sekä palvelut. Laadukkaat koneemme ovat kehityksen parasta kärkeä. Tule töihin kasvavaan yritykseemme tekniikan huipulle. Pidetään yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomi kilpailukykyisenä edelläkävijänä!

 

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Ajankohtaista | Avainsanoina , , , | Kommentit pois päältä artikkelissa Makrum kasvaa, muuttaa ja etsii työstökoneasentajia / huoltoinsinöörejä palvelutiimiin!