Höcker Polytechnik

HOEC_Logo_claim

Höcker Polytechnik on teollisuusjätteen käsittelyn ja energiansäästön ratkaisuihin erikoistunut saksalaisyritys. Sen suunnittelemat ja valmistamat innovatiiviset ja laadukkaat lastunkäsittely-, pölynpoisto- ja suodatinjärjestelmät pohjautuvat yli 50 vuoden ajalta karttuneeseen asiantuntemukseen ja kokemukseen. Höckerin järjestelmät sovitetaan aina asiakkaiden tarpeisiin, ja asiakashyöty ja -tyytyväisyys asetetaan etusijalle koko käyttöönottoprojektin ajan aina ensimmäisistä luonnoksista alkaen.

Täysin eurooppalaisomisteisena perheyrityksenä Höckerin etuihin kuuluvat joustavuus, tehokkuus ja reiluus yhdistettyinä poikkeukselliseen hinta-hyötysuhteeseen ja ympäristöystävälliseen toimintatapaan. Höckeriläiset haluavat jakaa asiakkaiden kanssa vuosikymmenten aikana karttuneen kokemuksensa lastunpuristimien käyttöönotosta ja löytää jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mitoitetun ratkaisun.

iSwarf550-11_14-4SN-WA3-Alu-Briketts

BrikStar-lastunpuristimet metalleille – lisää säästöä, tuottavuutta ja arvoa lastujätteelle

Teollisuuden sivutuotteiden tehokas kierrättäminen on yhä tärkeämpää aikana, jolloin luonnonvarat vähenevät ja raaka-aineiden hinnat jatkavat kasvamistaan. Höckerin BrikStar-lastunpuristimet puristavat irtolastuista suuritiheyksisiä brikettejä. Näin varastointi- ja kuljetuskustannukset laskevat. Lisäksi briketeistä saatava hinta on paljon korkeampi kuin tavallisella, puristamattomalla lastujätteellä: briketöiminen pienentää metallin sulatuksen aikaista hävikkiä, minkä ansiosta briketöidyn metallilastujätteen rahallinen arvo on suurempi.

BrikStar-lastunpuristimet tuovat myös lastuamisnesteiden kulutukseen säästöä, sillä lastuja puristettaessa neste erkanee omaan astiaansa, jolloin se voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen. Briketöinti onkin yrityksellesi ekoteko: nesteitä ei koskaan valu pihalle lastunpuristamisen jälkeen. Nesteiden poistamisen ansiosta myös brikettien jäännöskosteus on pienempi.

P1010536Brikett-Alu_Schmelzofen

 

Hydraulisten BrikStar-lastunpuristimien toimintaperiaate on yksinkertainen, ja ne toimivat täysin automaattisesti ja energiatehokkaasti. Erilaiset nimellistehot ja suppilokoot mahdollistavat räätälöidyt ratkaisut oikein mitoitetulla lähtöteholla. Jo 4 kW voi riittää puristamaan jopa 10 m³ alumiinilastuja päivässä (riippuen irtopainosta).

Höckerin lastunpuristimet ovat yrityksen omaa tuotekehitystä ja noudattavat viimeisimpiä turvallisuusstandardeja. Kaikki puristimet perusmallista lähtien on varustettu turvaominaisuuksilla, joita automaattisesti toimivilta laitteilta edellytetään.

Lastunkäsittelyjärjestelmiä on saatavilla erilaisia malleja riippuen puristettavan lastun koosta ja vaadituista tehoista. Höckerin lastunkäsittelyjärjestelmät on suunniteltu brikettien puristamiseen ei-rautametalleista, teräksestä, valuraudasta ja alumiinista.

Tutustu BrikStar-lastunpuristimiin tarkemmin tästä.

Höcker Polytechnikin kotisivut: www.hoecker-polytechnik.com

Seuraa Höcker Polytechnikiä myös YouTubessa!