Huolto

Huoltopalvelumme kattavat koneen elinkaaren kaikki vaiheet mukaan lukien asennuksen, koulutuksen, takuuaikaiset palvelut, huollot, korjaukset, varaosat, automatisoinnin, peruskunnostuksen, modernisoinnin ja siirrot.

Huoltohenkilökuntamme on koulutettu edustamiemme koneiden ja CNC-ohjausten huoltoon konevalmistajien tehtailla.

Edustamamme konemerkit näet sivuvalikosta.

Ohjaukset:

Fanuc, Heidenhain, Mitsubishi, ProtoTRAK, Siemens ja Syntec

Omien konemerkkiemme lisäksi huollamme tarvittaessa myös muita konemerkkejä.

Uuden koneen ja järjestelmien huollon tarve kartoitetaan asiakkaan kanssa jo hankinnan yhteydessä. Huollon määrä ja taso määräytyvät tyypillisesti konemallin, käytettävyysvaatimuksen, työn kuluttavuuden ja käyttötuntien mukaan.

Oikea-aikaisella ennakkohuollolla vältetään kalliit tuotantoseisokit ja pidetään huolto- ja korjauskustannukset alhaalla. Huoltoajankohta ja huoltotoimet sovitetaan tuotantoa mahdollisimman vähän häiritseviksi, jolloin tuotantoseisokit jäävät mahdollisimman lyhyiksi. Tarvittavat varaosat varataan paikalle valmiiksi mahdollisuuksien mukaan.

Teemme ammattitaidolla kaikki mekaniikka- ja sähköhuoltotyöt. Huoltotiimimme taito ja kokemus riittävät vastaamaan asiakkaidemme tarjoamiin koviinkin haasteisiin niin uusien kone- ja varusteasennusten kuin kunnossapidon osalta.

Ota yhteyttä huoltoasioissa. Yhteystiedot löydät täältä.