Matsuura

Matsuura logo

Japanilainen Matsuura on tunnettu huipputarkoista työstökeskuksistaan. Yritys on 5-akselisten ja monitoimityöstökeskusten edelläkävijä. Matsuura on markkinajohtaja vaativimmissa miehittämättömän työstön ratkaisuissa, joissa työstökeskukset on yhdistetty palettijärjestelmiin.

Vuodesta 1935 toiminutta perheyhtiötä kehitetään erittäin pitkäjänteisesti, joten Matsuura on turvallinen investointi nyt ja tulevaisuudessa. Koneiden kuuluisa luotettavuus yhdessä Makrumin huollon ja teknisen tuen kanssa ovat hyviä perusteita valita seuraavaksi työstökoneeksi Matsuura. Laadukkaan kokonaisuuden täydentävät Matsuuran 120 asiantuntijasta koostuvan Euroopan organisaation tarjoama sovellustuki ja varaosapalvelu.

Jokainen konepajamies pitää varmasti näkemästään, kun kurkistaa näiden koneiden tyylikkäiden suojakuorten alle. Kaikki on moitteettomassa järjestyksessä ja toteutettu ilman kompromisseja. Mekaaninen tarkkuus ja laatu ovat maailman kärkeä. Kaikki vahvan tuotekehityspanostuksen tuottamat hienot yksityiskohdat eivät näy ulospäin, mutta tuntuvat sitäkin selvemmin vaativassa käytössä vuosikymmenten mittaan. Matsuura tarjoaa lyömätöntä tuottavuutta ja erinomaista tarkkuutta.

Tutustu tarkemmin Matsuuran valikoimaan:

Yrityksen sivut: www.matsuura.co.jp/english

Seuraa Matsuuraa myös