XYZ-Demotila

XYZ Machine Toolsin työstökoneisiin keskittyvä demotilamme sijaitsee Pirkkalassa konenäyttelymme yhteydessä. Englantilaisen XYZ Machine Toolsin RLX 425 -sorvi ja RMX 3500 -jyrsinkone ovat pysyvästi esillä demotilassa. XYZ:n koneet on varustettu helppokäyttöisellä, suomenkielisellä ProtoTRAK-ohjauksella, minkä ansiosta ohjelmointiin käytetty aika lyhenee merkittävästi.

 

RLX 425 -sorvi ja RMX 3500 -jyrsinkone valikoituivat demokoneiden malleiksi, koska ne soveltuvat hyvin erilaisten konepajojen tarpeisiin. Koneet on tarkoitettu erityisesti yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistamiseen. Piensarjatuotannon vaatimukset on otettu koneissa huomioon erilaisten ominaisuuksien, kuten ohjelman teon nopeuden ja suojauksen kannalta. XYZ-koneita on käytössä Suomessa kiinnitin-, työkalu-, proto- ja piensarjavalmistuksessa, kunnossapidossa sekä oppilaitoksissa.

RLX 425 -sorvissa on ilmakeventeinen kärkipylkkä, automaattivoitelu, karaporaus 80 mm ja täydelliset lastusuojat. Koneessa on valurunko, johon johteet on koneistettu suoraan, mikä tekee rakenteesta erittäin vakaan. Karanopeus on jopa komeat 2 500 kierrosta minuutissa. Sorvissa työkalut ovat koneen etupuolella aivan kuten perinteisissä manuaalisorveissa, mikä mahdollistaa parhaan näkyvyyden työstötapahtumaan.

RMX 3500 -jyrsinkoneessa on värinätön ja tukeva valurunko. Vakiona koneessa on esimerkiksi mittasauva pinolilla, kolmen akselin ohjelmointi, voiteluautomaatti ja monipuoliset simulointimahdollisuudet ohjelmalle. Pöydän koko on 1 372 x 356 mm. Koneessa on liukujohteet ja ISO 40 -karakartio. Konetta voi ajaa manuaalisesti tai CNC-ohjelmalla. Myös CNC-ohjelman ajo TRAKing-käsipyöriä käyttäen on mahdollista.

 

Koneiden hyödyt avautuvat asiakkaille parhaiten nimenomaan demoamalla, joten ota yhteyttä myyjiimme ja sovi henkilökohtainen esittely!

Hannu Pajula, 050 466 0774

Marno Miettinen, 050 466 0775

Ismo Hyttinen, 050 466 0787