UnionChemnitz

Laatua yli 160 vuotta

UnionChemnitzilla on menestyksekäs historia työstökonevalmistajana jo vuodesta 1852. UnionChemnitz on aarporien laatujohtaja. Yritys tunnetaan ympäri maailman laadun lisäksi innovatiivisuudesta, joustavuudesta ja korkeasta suorituskyvystä. Saksan Chemnitzissa valmistettavat aarporat ja vaakakaraiset työstökeskukset ovat paras valinta, kun työstettävät kappaleet vaativat äärimmäistä tarkkuutta ja koneelta odotetaan pitkää elinkaarta sekä kokonaistaloudellisuutta.

Millforce 1 ja PCR 150 duo

Millforce 1 ja PCR 150 -aarporat yhteisellä työstöalueella

UnionChemnitzilta löytyvät ratkaisut kaikkiin kokoluokkiin suurimpienkin kappaleiden työstöön. Kappaleen pituudet voivat olla jopa 40 m, korkeus 10 m ja painoa jopa 250 tonnia. Yhä useammin koneet ovat monitoimikoneita, joissa on yhdistetty eri teknologioita, kuten sorvausta ja jyrsintää. Palettiratkaisut lyhentävät kappaleen asetuksesta johtuvia seisonta-aikoja. Jokainen kone räätälöidään asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi erilaisin lisävarustein ja erikoisratkaisuin.

PR -sarjan aarpora

PR -sarjan aarpora

UnionChemnitz kuuluu vakavaraiseen, perheomisteiseen HerkulesGroup -konserniin, joka on erikoistunut suuren kokoluokan työstökoneisiin. Saksalaiskonsernin tarjonnassa on ratkaisuja sorvaukseen, jyrsintään, aarporaukseen sekä telahiontaan ja -koneistukseen sekä pinnan teksturointiin. Koneet ja tärkeimmät komponentit, kuten jyrsinpäät ja vaihteistot valmistetaan UnionChemnitzin ja sisaryritysten tehtailla Saksassa. Tuotannossa käytetään parhaita koneita ja laitteita tarkkuuden ja laadun varmistamiseksi. Koneiden valmistuksessa käytettävät raskaat työstökoneet ovat luonnollisesti konsernin omaa tuotantoa.

TM 125 aarpora

TM 125 pöytätyyppinen aarpora Monolith™ -pedillä – ei tarvitse perustuksia

Yrityksen laadunhallintajärjestelmä on ISO 9001:2015 -sertifioitu. Kehityksen kannalta tärkeää on tuotantoprosessien jatkuva optimointi ja laadun parantaminen, sekä lean-filosofian soveltaminen. UnionChemnitz ottaa kestävän kehityksen, energiatehokkuuden ja ympäristönsuojelun huomioon sekä tuotekehityksessä että tuotannossa. Yritys on sitoutunut Saksan työstökonevalmistajien liiton aloittamaan ja nykyään Euroopan työstökoneteollisuuden keskusjärjestön CECIMOn ylläpitämän Blue Competence Machine Tools -ohjelman periaatteisiin, joiden tarkoituksena on kehittää toimintaa kestävästi ja vastuullisesti ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan kannalta.

UnionChemnitzilla on kokemusta asiakaskohtaisista sovelluksista useilla toimialoilla. Yritys on menestynyt erityisesti kaivosalan, energiateollisuuden, laivamoottoreiden, ajoneuvoteollisuuden, alihankinnan, pumppujen ja kompressoreiden sekä tuulivoima-alan valmistusratkaisuissa.

UnionChemnitz -aarpora sorvaustoiminnolla

UnionChemnitz -aarpora sorvaustoiminnolla

Palvelut

Laadukkaita ratkaisuja täydentävät monipuoliset palvelut, joiden tarkoitus on pitää koneiden käytettävyys huipputasolla ja tuotanto tehokkaana. Sovellusasiantuntijat auttavat kehittämään koneet ja koneistusprosessin kuhunkin tarpeeseen. Sovellustuki palvelee työstömenetelmien, työkalujen ja kiinnittimien suunnittelussa sekä työstöaikalaskelmissa. Asiantuntijamme tarjoavat myös koulutusta koneen käyttöön ja ohjelmointiin sekä huoltoon, ylläpitoon ja työstömenetelmiin. Huoltopalvelumme hoitavat niin ennakkohuollon kuin korjaukset ja geometrian 3D-mittaukset ja kalibroinnin. Kaikissa uusissa UnionChemnitz -koneissa on etätukivalmius sovellustukea ja ongelmanratkaisua varten.

Pitkäikäisten koneiden elinkaarta voidaan jatkaa tarjoamillamme modernisointipalveluilla. Täydellisessä peruskunnostuksessa kunnostetaan tai uusitaan kaikki koneen kuluvat osat ja sähkökomponentit. Vaihtoehtoisesti voidaan uusia tai kunnostaa vain valitut osa-alueet, kuten jyrsinpää, johteet, hydrauliikka, servomoottorit, mittalaitteet tai ohjaus. Modernisoinnin jälkeen kone on jälleen valmiina palvelemaan vuosikymmeniä luotettavasti.

KG -tarkkuusaarpora

KG -tarkkuusaarpora

Tutustu tarkemmin UnionChemnitzin ratkaisuihin allaolevista linkeistä:

Esite: UnionChemnitz -mallisto
Kotisivu: UnionChemnitz