Lastunkäsittelyjärjestelmät

Höcker Polytechnikin lastunkäsittelyjärjestelmät on suunniteltu brikettien puristamiseen ei-rautametalleista, teräksestä, valuraudasta ja alumiinista. Lastunkäsittelyjärjestelmiä on saatavilla erilaisia malleja riippuen puristettavan lastun koosta ja vaadituista tehoista.

iSwarf550-11_14-4SN-WA

 

BrikStar iSwarf – joustava ratkaisu

Uusissa BrikStar iSwarf -sarjan koneissa yhdistyvät kompakti koko ja tehokkuus. Koneet voidaan varustaa yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmiin briketin halkaisija on 50–100 mm:n ja koneen kapasiteetti 70–1000 kg/tunti. Nämä ominaisuudet mahdollistavat räätälöidyn ratkaisun lastunpuristukseen erilaisissa kohteissa.

BrikStar iSwarf sopii ominaisuuksiensa puolesta pienikokoisten lastujen briketöintiin. Optimoitu hydrauliikkajärjestelmä lisää koneen energiatehokkuutta – pienempi energiankulutus, mutta maksimaalinen kapasiteetti: vain 4 kW:n teho voi riittää, kun lastujen puristusnopeus on maksimissaan 200 kg/tunti.

Ohjelmoitava briketin pituus takaa aina maksimikapasiteetin. Suuren kosketusnäytön ansiosta näet jatkuvasti käytössä olevat parametrit, ja koneen käyttö on helppoa. Jokainen BrikStar iSwarf -lastunpuristin toimitetaan kytkentävalmiina. Lisäksi saatavilla on lukuisia lisäoptioita, joiden avulla voidaan parantaa koneen suorituskykyä ja laajentaa sen käyttökohteita.

Esite: BrikStar iSwarf

 

BrikStar M/MD – nopeutta ja tehokkuutta

BrikStar M/MD -lastunpuristimet puristavat brikettejä lyhyistä, suppiloon virtaavista lastuista, joita muodostuu metallintyöstön aikana. Puristimen sylinteri saavuttaa jopa 340 MPa:n puristuspaineen. Kone puristaa ei-rautametalleista, teräksestä, valuraudasta ja alumiinista syntyvät lastut tiheiksi briketeiksi, joiden läpimitta on 55–90 mm, pituus n. 60–120 mm ja paino n. 4,5 kg. Lastunpuristimen kapasiteetti on 100–1200 kg/tunti.

Esite: BrikStar M/MD