ONA

Lankasahauksen ja uppokipinätyöstön kehittämisen edelläkävijä ONA on maailman vanhin EDM-koneiden valmistaja, Euroopan unionin ensimmäinen ja yksi maailman tärkeimmistä valmistajista.

ONA sijaitsee Baskimaassa, Espanjan konetyökaluteollisuuden sydämessä. ONA:n pääkonttori ja tuotekehitystoiminta (1 500 m2), tuotanto (11 000 m2) ja tekninen tuki (2 000 m2) on keskitetty Durangossa sijaitseviin korkealuokkaisiin, nykyaikaisiin toimitiloihin, jotka on suunniteltu palvelemaan täydellisesti eri toimintoja tuotekehityksestä huoltoon sekä varaosapalveluihin.

ONA AV35 lankasaha

Vuodesta 1952 toiminut ONA tarjoaa asiantuntemuksensa asiakkaiden käyttöön. Tarjolla on monipuolisia räätälöityjä ratkaisuja, jotka mukautuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan. ONA:n jatkuvien investointien tuloksena lankasahojen ja uppokipinätyöstökoneiden valmistus on tehokasta ja ympäristöystävällistä.

  • 14 000 toimitettua konetta maailmanlaajuisesti
  • ratkaisuja asennettuna 60 maassa 5:llä eri mantereella
  • 70 erilaista räätälöitävää modulaarista konemallia tarjolla suurten kappaleiden valmistukseen

ONA QX6 uppokipinätyöstökone

ONA käyttää ansaitusti tunnuslausetta “We are EDM – Me olemme kipinätyöstö”. Ratkaisutarjonta kattaa kaiken kipinätyöstössä tarvittavan alkureikäporakoneesta lankasahoihin ja kahdella työstöpäällä varustettuihin uppokipinäkoneisiin.

  • Lankasahat vakiona aina X-2000mm Y-1300mm ja Z-800mm liikkeisiin asti
  • Uppokipinätyöstökoneet X-3000mm, Y-1500mm ja Z-1000mm liikkeisiin asti

Tätä suuremmat koneet räätälöidään asiakaskohtaisesti. Lisäksi ONA pystyy automatisoimaan kipinätyöstön, jolloin koneet voivat käydä miehittämättömänä ympäri vuorokauden jopa viikkoja kerrallaan. Koneet voidaan tarvittaessa liittää FMS-järjestelmään ja tarvittaviin tietojärjestelmiin, kuten ERP- ja MES -järjestelmiin.