Tornos

 

 

 

Swiss GT 13

Tornos Swiss GT 13

Tornos on johtava pitkäsorvausautomaattien valmistaja, jota pidetään Swiss type -tarkkuussorvien pioneerina. Tornos on oikea valinta, kun työkappaleilta vaaditaan korkeaa laatua ja tarkkuutta.

Yli satavuotiaan yrityksen valikoimaan kuuluvat CNC-ohjauksella varustetut pitkäsorvausautomaatit, monikara-automaattisorvit sekä monimutkaisten ja tarkkojen osien valmistamiseen tarkoitetut työstökeskukset. Tornoksen koneita käytetään tyypillisesti auto-, elektroniikka- ja lääketeollisuuden sekä mikromekaniikan aloilla – missä tahansa teollisuudessa, jossa edellytetään korkeaa laatua, tarkkuutta ja tuottavuutta.

Yrityksen toimintafilosofiaan kuuluvat tuotteiden ja toiminnan jatkuva kehittäminen sekä henkilökohtainen ja nopea palvelu. Uusien koneiden käyttökoulutukset tapahtuvat Tornoksen koulutuskeskuksessa Sveitsissä. Näin asiakas oppii hyödyntämään konetta mahdollisimman tehokkaasti omassa tuotannossaan ja maksimoi koneinvestoinnista saamansa tuoton.

Lue Tornoksen yritysesittely ja tutustu tuotevalikoimaan.

Lue tästä Tornoksen decomagazine-lehdessä ilmestynyt artikkeli Enstolle toimitetusta Swiss DT 13 -sorvauskeskuksesta! Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä decomagazine-lehden kaikki numerot löydät täältä.

Tornoksen kotisivut: http://www.tornos.com/en

Tutustu myös Tornos DECO:n syntymäpäivätarjoukseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!