Syyskuussa: Alihankinta 2015 -messuhumua ja XYZ-päivädemoja

Alihankinta 2015 logo (web)

Makrum Oy on mukana Alihankinta 2015 -messutapahtumassa Tampereella 15.–17.9.2015. Tervetuloa osastollemme numero D 382 kuulemaan lisää lastuavan työstön ratkaisuista sekä Makrumin uutuuksista.

Järjestämme jokaisena messupäivänä XYZ-päivädemon Hervannan demotilassamme Tampereen teknillisellä yliopistolla. Aamupäivisin demotilassa on oppilaitoksille suunnattua ohjelmaa, iltapäivisin yritysasiakkaille suunnattuja demoja. Demo tehdään päivästä riippuen joko SLX 425 -sorvilla tai SMX 3500 ‑jyrsinkoneella, ja esittelyn aikana pääset näkemään käytännön esimerkkejä suomenkielisestä ProtoTRAK-ohjauksesta sekä koneen toiminnoista.

Osallistuminen on helppoa: ilmoittautuneille on järjestetty ilmainen bussikuljetus messukeskukselta Hervantaan ja demon jälkeen takaisin messukeskukselle.

Aikataulu (ti/ke/to):

Aamupäivä(lähtö klo 10.15, paluu klo 12.30) Oppilaitoksille suunnattua ohjelmaa
Iltapäivä(lähtö klo 12.45, paluu klo 14.45) Iltapäivädemo yritysasiakkaille (tiistaina ja torstaina SMX 3500 -jyrsinkone, keskiviikkona SLX 425 -sorvi)

 

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittaudu mukaan demoon lähettämällä yhteystietosi sekä yrityksen/yhteisön nimi osoitteeseen tai soittamalla 010 239 3388. Ilmoita myös päivä, jolloin haluat osallistua demoon. Huom: paikkoja on rajoitetusti!

Jos et pääse päivädemoon Alihankinnan aikana, niin sovi yksityisdemo itsellesi parhaiten sopivaan aikaan Hannu Pajulan kanssa (050 466 0774).

ProtoTRAK on käyttäjäläheinen ja nykyaikainen ohjaus, johon myös manuaalikoneistukseen tottuneiden on helppo ja nopea siirtyä. Ohjelmointi tapahtuu suomen kielellä täysin ilman M- ja G-koodeja.

Tutustu linkkien kautta tarkemmin ProtoTRAKiin ja XYZ:n sorveihin ja jyrsinkoneisiin.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.