Avoimia työpaikkoja Makrumilla: huoltoinsinööri/työstökoneasentaja

Makrum Oy on energinen ja kasvuhakuinen työstökonemaahantuoja. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, ja toiminta-alueemme kattaa koko maan. Edustamiemme CNC-ohjattujen metallintyöstökoneiden vahvan kysynnän vuoksi etsimme nyt huoltoinsinöörejä Tampereelle.

Huoltoinsinööri/työstökoneasentaja

Vastaat uusien koneiden asennuksista ja käytössä olevien koneiden huollosta. Työsi on liikkuvaa, koneita asennetaan kaikkialle teollistuneeseen Suomeen.

Odotamme sinulta soveltuvaa mekaanisen, sähkö- tai automaatioalan koulutusta (esim. automaatioinsinööri) tai vastaavia tietoja, alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, CNC-ohjattujen työstökoneiden tuntemusta sekä matkustusvalmiutta. Halu kehittää ammattitaitoaan on tärkeää. Arvostamme erityisesti englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Toimit osana tiivistä työyhteisöä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Saat vastuullisen aseman, jossa voit kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marno Miettinen, puh. 050 466 0775. Katso myös www.makrum.fi. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan osoitteeseen .

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.