Fehlmann

Fehlmann_farbig_35mm_4c

Fehlmann

Fehlmann on sveitsiläinen perheomisteinen yritys, joka kehittää ja valmistaa huipputarkkoja työstökeskuksia ja jyrsinkoneita. Yrityksen perustamisen 1930 jälkeen Fehlmann on toimittanut yli 12 000 työstökonetta maailmanlaajuisesti. Fehlmannilla on oma huippuluokan tutkimus- ja tuotekehityskeskus Sveitsin Seonissa.

Fehlmannin koneet ovat tunnettuja laadustaan ja erinomaisista teknisistä ominaisuuksistaan, ja ne soveltuvat hyvin  työkalu- ja piensarjatuotantoon sekä muihin erityistä tarkkuutta vaativiin töihin.

Automaatiojärjestelmät saadaan lisättyä koneisiin asiakkaan toiveiden mukaan, ja koneet räätälöidään aina kullekin asiakkaalle standardikomponenteilla. Lisäksi koneet voidaan toimittaa täysin viisiakselisina. Fehlmannin omassa tuotannossa ovat myös koneiden oheislaitteet ja komponentit, esim. suurnopeuskarojen istukat ja kulmapäät, mikä varmistaa koneiden laadukkaan toiminnan pitkään. Useista konemalleista on saatavilla myös ”grafiittiversiot”.

Koneiden suunnittelussa on painotettu erityisesti käyttäjälähtöisyyttä: ergonomia on otettu huomioon, työpöytä tulee latauksien aikana aivan työtilan etureunaan, ja käyttäjän ei tarvitse poistua työpisteeltään koneen edestä esimerkiksi työkalumakasiinin käytön takia. Koneiden valmistuksessa on otettu myös ympäristöasiat huomioon.

Uuden Fehlmann-koneen hankkiville asiakkaillemme suosittelemme normaalin käyttökoulutuksen lisäksi tehtaan räätälöimää teknistä intensiivikoulutusta, joka toteutetaan asiakkaan tiloissa koneen käyttöönoton yhteydessä. Menetelmien kehittäminen, terävälinnat ja työstöratojen hiominen kuuluvat monen muun asian ohella intensiiviseen koulutuspakettiin.

PICOMAX_60M_HSC_FREI_R

Picomax 60M -työstökeskus työkaluvalmistajille ja piensarjatuotantoon.

PICOMAX_56_TOP

Picomax 56 -työstökeskus. CNC-ohjauksen lisäksi manuaalikoneistusmahdollisuus pulssipyörillä.

Tutustu tarkemmin Fehlmannin tuotevalikoimaan:

Lisätietoa yrityksestä löydät Fehlmannin kotisivuilta. Seuraa Fehlmannia myös YouTubessa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme: Ismo Hyttinen, 050 466 0787.