Tervetuloa osastollemme E 550 Konepaja 2018 -messuilla!

Makrum Oy on mukana Konepaja 2018 -messutapahtumassa Tampereella 20.-23.3.2018. Tervetuloa osastollemme numero E 550 kuulemaan lisää lastuavan työstön ratkaisuista sekä Makrumin valikoimasta.

Osastomme teemana on ”Pidetään Suomalainen metalliteollisuus kilpailukykyisenä”. Maastamme löytyy huippuluokan osaajia mm. protopaja- ja työkalutoiminnassa, mutta tuotannon kustannustehokkuutta pitää parantaa, jotta Suomalainen teollisuus pärjää globaalin kilpailun voimistuessa. Kilpailukyvyn kasvattaminen onnistuu pitämällä huolta suomalaisten yritysten etulyöntiasemasta innovaatioiden kehittäjänä sekä yhdistämällä tämä osaaminen nykyaikaisiin, luotettaviin ja tehokkaisiin koneisiin.

Parempaa tuottoa lastuamisesta

 Kilpailukyvyn parantaminen lähtee yrityksen kokonaistilanteen ja tarpeiden ymmärtämisestä. Makrum vastaa tarpeisiisi lastuavan työstön kaikissa vaiheissa. Kartoitamme yrityksellesi sopivimmat ratkaisut työstökoneista automaatiojärjestelmiin ja oheislaitteisiin. Makrumin asiantuntijoiden neuvoilla ja asiakaskohtaisesti räätälöidyillä ratkaisuilla saat entistä parempaa tuottoa lastuamisesta.

Osastolla E 550 esittelemme seuraavat koneet:

  • Fehlmannin Picomax 56 -työstökeskus – suunniteltu erityisesti työvälinevalmistajille, prototuotantoon ja huollon tarpeisiin. Konetta voi käyttää sekä automaattisesti että manuaalisesti.

    Fehlmann P56 -työstökeskus

 

 

 

 

 

 

 

  • XYZ:n SMX 5000 -jyrsinkone – yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistukseen, kunnossapitoon, opetuskäyttöön. Varustettu helppokäyttöisellä, suomenkielisellä ProtoTRAK-ohjauksella, jota ohjelmoidaan selkokielisillä sanakomennoilla ilman M- ja G-koodeja.

XYZ SMX 5000 -jyrsinkone

 

 

 

 

 

 

 

  • Tornoksen GT-32 -Swiss Type -sorvi – Massatuotantoon, monimuotoisille suurta tarkkuutta vaativille kappaleille. GT -sarja on 6-akselinen, kokoluokat 13 -32mm tankokapasiteetille, saatavana myös B-akselilla. Karat valittavissa 8000rpm, 10 000rpm ja 15 000rpm kierroksilla. GT -32 on vahva, tukeva, valurautarunkoinen, sekä käyttäjäystävällinen. Tämä Swiss Type -sorvi on helppo ohjelmoida ja sillä on pienet asetusajat työstä työhön siirryttäessä.

    Tornos GT-32 -Swiss Type -sorvi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.