Uusia kasvoja Makrumilla

Makrum Oy:n palveluksessa on aloittanut kesän aikana kaksi uutta ammattilaista: huoltoinsinööri Hannu Lahtinen sekä työstökonemyynnistä vastaava Ismo Hyttinen. Hannu ja Ismo palvelevat sekä vanhoja että uusia asiakkaitamme toimialueenaan koko Suomi.

 

Hannu Lahtinen
Hannu Lahtinen   050 466 0773

Hannu Lahtisen vastuualueeseen kuuluvat kaikkien edustamiemme CNC-koneiden käyttöönotto, huolto, koulutus ja korjaus, sekä automaatioratkaisut ja robotiikka. Hannu on asiantunteva ja innovatiivinen ongelmanratkaisija, jolla on pitkä kokemus pakkausteollisuuden kunnossapidosta, laite- ja konekehityksestä sekä teknisestä asiakaspalvelusta.

 

Ismo Hyttinen
Ismo Hyttinen           050 466 0787

Ismo Hyttinen tuo Makrumille mukanaan osaamista FMS- ja robotiikka-automaatiosta sekä asiakkaiden käyttöön kokemustaan tuotannonkehityksen ja -ohjauksen puolelta. Ismolla on aikaisempaa kokemusta konemyynnistä mm. Flextek Finland Oy:n palveluksessa, ja Makrumin tiimiin liittyminen merkitseekin hänelle paluuta tiskin taakse kolmen vuoden tauon jälkeen. Tuon ajan hän on toiminut koneistamon kehityspäällikkönä Palodex Group Oy:ssä ja toteuttanut useita tuotantoa kehittäviä projekteja.

Ismolla on taustalla myös vankka kokemus koneistajana vaativien työkalutöiden sekä proto- ja yksittäiskappalevalmistuksen parissa.  Kiinnitinsuunnittelu ja valmistustekniikka ovat keskeisinä teemoina kulkeneet mukana koko 28 vuotta kestäneen uran metalliteollisuudessa.

 

 

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.