Tervetuloa oppilaitoksille suunnattuun XYZ-päivädemoon 9.12.2015 Tampereelle!

Makrum Oy järjestää torstaina 10.12.2015 klo 9-12 oppilaitoksille suunnatun XYZ-päivädemon Hervannan demotilassa Tampereen teknillisellä yliopistolla. Tule toteamaan käytännössä, mitä lisähyötyjä XYZ Machine Toolsin sorvit ja jyrsinkoneet voivat tuoda opetuskäyttöön!

Demo pidetään SLX 425 -sorvilla, sekä SMX 3500 jyrsinkoneella, ja esittelyn aikana pääset näkemään käytännön esimerkkejä helppokäyttöisestä, suomenkielisestä ProtoTRAK-ohjelmoinnista sekä koneen toiminnoista. Esittelyn pitävät XYZ edustaja Andrew Kilshaw ja Hannu Pajula Makrumista.

Ilmoittautumisohjeet:
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi sekä oppilaitoksen/yhteisön nimi osoitteeseen tai soittamalla 010 239 3388 maanantaihin 7.12.2015 mennessä. Huom: paikkoja on rajoitetusti!

Jos et pääse päivädemoon torstaina 10.12. klo 9-12, niin sovi yksityisdemo itsellesi parhaiten sopivaan aikaan Hannu Pajulan kanssa (050 466 0774).

Kuva XYZ Proturn SLX 425

 

Lastuavan työstön ratkaisut oppilaitoskäyttöön

Makrum Oy:n tuotevalikoimassa on useita oppilaitosten tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Olemme toimittaneet työstökoneita niin metallialan oppilaitoksiin kuin yliopistoihin opetus- ja tutkimuskäyttöön.

Erityisesti XYZ Machine Toolsin sorvit ja jyrsinkoneet ovat osoittautuneet oppilaitostarpeisiin sopiviksi edistyksellisen ohjauksensa ja käyttäjäläheisyytensä ansiosta. XYZ-koneet on tarkoitettu yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistamiseen, ja piensarjavalmistuksen vaatimukset on otettu koneissa huomioon erilaisten ominaisuuksien, kuten ohjelman teon nopeuden ja suojauksen kannalta.

SLX-sorvit ja SMX-jyrsinkoneet on varustettu helppokäyttöisellä, suomenkielisellä ProtoTRAK-ohjauksella, jota ohjelmoidaan selkokielisillä sanakomennoilla ilman, että käyttäjän tarvitsee tuntea M- ja G-koodeja. Selkokielinen ProtoTRAK-ohjaus on niin helppo ja joustava, että monimutkaistenkin työkappaleiden ohjelmoinnin oppii muutamassa tunnissa ilman aikaisempaa kokemusta CNC-ohjelmoinnista.

XYZ:n koneiden lisäksi edustuksiimme kuuluu myös useita muita työstökonemerkkejä, jotka soveltuvat oppilaitoskäyttöön. Esimerkiksi Dugardin pystykarainen työstökeskus Dugard 760E on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen perusopetuskone, sillä se on yksinkertainen mutta siinä on monipuoliset toiminnot. Perusopetukseen soveltuvat loistavasti myös Abenen jyrsinkoneet ja Bulmakin kärkisorvit.

Investointi nykyaikaisiin koneisiin kannattaa – silloin koulutus pystyy parhaiten vastaamaan työelämän tarpeisiin, ja oppilaitoksista valmistuu osaajia, jotka ovat ajan tasalla viimeisimmistä teollisista tuotantomenetelmistä.

Tutustu oppilaitoksille suunnattuun tarjontaamme tarkemmin osoitteessa www.makrum.fi/oppilaitoksille.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.