Tervetuloa osastollemme Konepaja 2016 -messuilla!

Konepaja 2016 logo web

Makrum Oy on mukana Konepaja 2016 -messutapahtumassa Tampereella 15.–17.3.2016. Tervetuloa osastollemme numero E 811 kuulemaan lisää lastuavan työstön ratkaisuista sekä Makrumin uutuuksista. Rekisteröidy ja tulosta maksuton sisäänpääsylippusi täältä.

Osastomme teemana on ”Pidetään Suomalainen metalliteollisuus kilpailukykyisenä”. Maastamme löytyy huippuluokan osaajia mm. protopaja- ja työkalutoiminnassa, mutta tuotannon kustannustehokkuutta pitää parantaa, jotta Suomalainen teollisuus pärjää globaalin kilpailun voimistuessa. Kilpailukyvyn kasvattaminen onnistuu pitämällä huolta suomalaisten yritysten etulyöntiasemasta innovaatioiden kehittäjänä sekä yhdistämällä tämä osaaminen nykyaikaisiin, luotettaviin ja tehokkaisiin koneisiin.

 PICOMAX_56_TOPiSwarf550-11_14-4SN-WASMX3500Abene VHF-360 TI

Parempaa tuottoa lastuamisesta lastunkäsittelyyn

Kilpailukyvyn parantaminen lähtee yrityksen kokonaistilanteen ja tarpeiden ymmärtämisestä. Makrum vastaa tarpeisiisi lastuavan työstön kaikissa vaiheissa. Kartoitamme yrityksellesi sopivimmat ratkaisut työstökoneista automaatiojärjestelmiin, oheislaitteisiin ja lastunkäsittelyyn. Makrumin asiantuntijoiden neuvoilla ja asiakaskohtaisesti räätälöidyillä ratkaisuilla saat entistä parempaa tuottoa lastuamisesta.

Osastolla E 811 esittelemme seuraavat koneet:

  • Fehlmannin Picomax 56 -työstökeskus – suunniteltu erityisesti työvälinevalmistajille, prototuotantoon ja huollon tarpeisiin. Konetta voi käyttää sekä automaattisesti että manuaalisesti.
  • Höcker Polytechnikin BrikStar-lastunpuristin – UUTTA: lastunkäsittelyjärjestelmän avulla voit nyt parantaa kustannustehokkuutta yksittäisestä lastusta lähtien! Saatavilla eri kokoisina ja tehoisina kaikille lastumateriaaleille.
  • XYZ:n SMX 3500 -jyrsinkone – yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistukseen, kunnossapitoon, opetuskäyttöön. Varustettu helppokäyttöisellä, suomenkielisellä ProtoTRAK-ohjauksella, jota ohjelmoidaan selkokielisillä sanakomennoilla ilman M- ja G-koodeja.
  • Abenen VHF-360 -jyrsinkone – Heidenhainin ohjauksella varustettu, arvostettu ruotsalainen yleis-/työkalujyrsinkone

Päämiestemme edustajat ovat paikalla osastollamme esittelemässä koneiden toimintoja ja vastaamassa kysymyksiinne.

Lisäksi osastolla esittäytyvät seuraavat uudet edustuksemme:

  • TornosCNC-ohjauksella varustetut pitkäsorvausautomaatit, monikara-automaattisorvit sekä monimutkaisten ja tarkkojen osien valmistamiseen tarkoitetut työstökeskukset.
  • YCM. Palkitun taiwanilaisen työstökonevalmistajan monipuolisia tuotteita esittelemässä tehtaan edustaja Alex Wei.
  • PAMA. Ison kokoluokan aarporien markkinajohtaja maailmalla. Ratkaisuja esittelemässä myyntipäällikkö Paolo Bosi.

Sokerina pohjalla esittelemme osastollamme vuoden kiinnostavimman tuoteuutuuden, Matsuuran Lumex Avance-25 -hybridityöstökeskuksen, jossa yhdistyvät 3D-tulostus ja suurnopeustyöstö! Lumexin johtaja Simon Chappell on paikalla antamassa lisätietoja

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.