Tiedote: Dugardin edustus vaihtuu

Makrum Oy on luopunut Dugardin edustuksesta.

Palvelemme vanhoja Dugard-asiakkaitamme kuitenkin jatkossakin huolloissa ja varaosissa.

***

Uusien edustustemme myötä haluamme panostaa entistäkin parempaan laatuun. Dugardin valikoimaa paikkaavat jatkossa uusi edustuksemme YCM sekä korealainen SMEC (Samsung Machine tools Engineering company).

YCM on palkittu taiwanilainen työstökonevalmistaja, joka teki paluun Suomen markkinoille vuodenvaihteen jälkeen. YCM valmistaa mm. vaaka– ja pystykaraisia työstökeskuksia, sorveja ja isoja portaalikoneita – aina alusta loppuun asti omilla tehtaillaan. Yhtiö on tullut yli 60-vuotisen historiansa aikana tunnetuksi tarkoista, vankkarakenteisista ja huippuluotettavista koneistaan.

SMECin valikoimaan kuuluu tehokkaita, nopeita ja tarkkoja CNC-sorveja, työstökeskuksia ja teollisuusrobotteja. SMEC panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen, ja yrityksen konesuunnittelu ja ohjaustekniikka ovat huippuluokkaa. Suomessa SMECin koneita on toimitettu etenkin useisiin alihankintapajoihin sarjatuotantokoneiksi. Tutustu tarkemmin SMECin tarkkoihin, tehokkaisiin ja tuottavuutta parantaviin CNC-sorveihin tästä.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.