Tervetuloa osastollemme Alihankinta 2016 -messuilla!

Alihankinta 2016 logo

Makrum Oy on mukana Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.–29.9.2016. Tervetuloa osastollemme numero D 178 kuulemaan lisää lastuavan työstön ratkaisuista ja Makrumin uutuuksista.

Osastolla kerromme lisää myös uusista päämiehistämme:

  • PAMA

IMG_5017-ciItalialainen PAMA on ison kokoluokan aarporien markkinajohtaja maailmalla. Tuotevalikoimaan kuuluvat lattiatyyppiset aarporat, vaakakaraiset työstökeskukset sekä gantry-/portaalityyppiset pystykaraiset työstökeskukset. PAMAn koneiden erityisominaisuus on ”multitasking”: kaikilla koneilla voidaan suorittaa useita toimintoja automaattisesti laadun kärsimättä, mikä tuo todellista etua asiakkaalle. Esimerkiksi aarporissa jyrsintä- ja sorvaustoiminnot on yhdistetty samassa koneessa. Prosessien yhdistämisen ansiosta työvaiheiden määrää ja inhimillisistä virheistä aiheutuvia vikoja pystytään vähentämään merkittävästi.

 

  • YCM

NSV102A_Heidenhain iTNC530Palkittu taiwanilainen työstökonevalmistaja YCM teki paluun Suomen markkinoille, kun yhteistyö Makrumin kanssa käynnistyi vuodenvaihteen jälkeen. Vastaanotto on ollut odotetun innostunut. YCM valmistaa mm. vaaka– ja pystykaraisia työstökeskuksia, sorveja ja isoja portaalikoneita. Suomeen on toimitettu tähän mennessä jo yli sata YCM:n konetta.

 

  • FAT HACO

FCT700 Front view doors openTuorein edustuksemme FAT HACO kuuluu Euroopan johtaviin sorvien valmistajiin. Tämä kokenut, jo yli 50 000 konetta maailmanlaajuisesti toimittanut yritys tarjoaa luotettavaa laatua ja suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan. FAT HACOn konemallistoon kuuluu vino– ja tasojohteisia CNC-sorveja sekä manuaalisia kärkisorveja. Koska asiakaslähtöinen tuotekehitys kuuluu FAT HACOn vahvuuksiin, yritys on panostanut viime vuosina yhä enemmän myös erikoiskoneiden suunnitteluun ja valmistukseen mittatilaustyönä.

 

  • HÖCKER POLYTECHNIK

Höcker Polytechnik on teollisuusjätteen käsittelyn ja energiansäästön ratkaisuihin erikoistunut saksalaisyritys. Yrityksen valmistamat lastunkäsittelyjärjestelmät on suunniteltu brikettien puristamiseen ei-rautametalleista, teräksestä, valuraudasta ja alumiinista. Lastunkäsittelyjärjestelmiä on saatavilla erilaisia malleja riippuen puristettavan lastun koosta ja vaadituista tehoista.

 

  • TORNOS

Sveitsiläinen Tornos on johtava pitkäsorvausautomaattien valmistaja, jota pidetään Swiss type -tarkkuussorvien pioneerina. Tornos on oikea valinta, kun työkappaleilta vaaditaan korkeaa laatua ja tarkkuutta. Pian satavuotiaan yrityksen valikoimaan kuuluvat CNC-ohjauksella varustetut pitkäsorvausautomaatit, monikara-automaattisorvit sekä monimutkaisten ja tarkkojen osien valmistamiseen tarkoitetut työstökeskukset.

 

Tule poikkeamaan messuosastollamme, ja löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Rekisteröidy kävijäksi ja tulosta maksuton sisäänpääsylippusi täältä!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.