Uusi ONA-lankasaha pienempään luokkaan

  • Eurometalli 28.10.2020

ONA on pitkän historian omaava kipinä­työstöön keskittynyt yritys, ja tullut tunnetuksi suurempien uppo­kipinä­työstö­koneiden ja lankasahojen valmistajana.

https://eurometalli.com/uusi-ona-lankasaha-pienempaan-luokkaan/

ONA AD25

Kone on suunniteltu helppokäyttöiseksi ”työkalupajan” perussahaksi. Tarkkuudet luotettavasti alle 5 µm. Kone on ONA:n valikoimassa edullisin ja liike­alueeltaan pienin, kuitenkin riittävän iso perustöihin korjaamojen tai työkalunvalmistajien käyttöön. Koneen rakenne on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja täten luotettavaksi, mikä on suunnittelussa ollutkin yksi tärkeimmistä tavoitteista. Lankasahoja on toimitettu ONA:n vanhoille ­asiak­kaille ja testattu käytännön töissä erittäin paljon ennen koneen yleistä julkaisua markkinoilla. Tulokset tarkkuudesta ja luotettavuudesta ovat olleet erittäin hyviä. X- ja Y-akseleiden liikkeet on toteutettu tarkoilla lineaarimoottoreilla, joilla on pienemmät ylläpitokustannukset sekä erinomaisen matalat virrankulutuksen ominaisuudet. Mittasauvat kaikilla akseleilla ja vankka valurautainen runko ovat hyvä perusta pitkälle käyttöiälle ja tarkkuudelle.

Kynnys lankasahan hankintaan ja käyttöönottoon on nyt matalampi ja helpompi jo pelkästään edullisemman hankintahinnankin takia.

Liikealueet:

– X-, Y-akselilla 400 x 300 mm lineaarimoottorit

– U-, V-akselilla 100 x 100 mm

– Z-akselilla 190 mm

– Maksimi kappalekoko 790 x 560 x

190 mm ja paino 700 kg

– Langan vahvuudet 0,2–0,3 mm messinkilanka

– Kartiosahauksessa +/– 21 astetta 100 mm korkeudella

Koneen suunnittelussa on otettu huomioon lattiapinta ja luoksepäästävyys, ulkomitat 3 m x 3 m sisältää myös jäähdyttimen vaatiman alan.

INFO

Makrum Oy

puh. 010 239 3388

www.makrum.fi

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.