Työstökoneasentaja

Makrum Oy on energinen ja kasvuhakuinen työstökonemaahantuoja ja lastuavan työstön ratkaisujen asiantuntija. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, ja toiminta-alueemme kattaa koko maan. Edustamiemme CNC-ohjattujen metallintyöstökoneiden vahvan kysynnän vuoksi etsimme nyt työstökoneasentajaa Tampereelle.

Vastaat uusien koneiden asennuksista ja käytössä olevien koneiden huollosta. Työsi on liikkuvaa, koneita asennetaan kaikkialle teollistuneeseen Suomeen.

Odotamme sinulta soveltuvaa mekaanisen alan koulutusta tai vastaavia tietoja, CNC-ohjattujen työstökoneiden tuntemusta, alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä matkustusvalmiutta. Halu kehittää ammattitaitoaan on tärkeää. Arvostamme erityisesti englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Toimit osana tiivistä työyhteisöä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Saat vastuullisen aseman, jossa voit kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Marno Miettinen, puh. 050 466 0775. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan osoitteeseen .