Työstökoneasentaja / huoltoinsinööri

Toimitamme lastuavat työstökoneet, ratkaisut sekä palvelut. Laadukkaat koneemme ovat kehityksen terävintä kärkeä. Tule töihin kasvavaan yritykseemme tekniikan huipulle. Pidetään yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomi kilpailukykyisenä edelläkävijänä!

Konenäyttely, koulutustilat, varasto ja huoltoverstas sijaitsevat Pirkkalassa. Palvelemme asiakkaita koko Suomessa. Palveluidemme kysynnän kasvun takia etsimme nyt kahta

työstökoneasentajaa / huoltoinsinööriä Pirkkalaan.

Liity joukkoomme ja tule pitämään Suomi teollisena ja elinvoimaisena! Vastaat uusien työstökoneiden ja -ratkaisujen asennuksista sekä käytössä olevien koneiden huollosta. Työsi on liikkuvaa, koneita asennetaan kaikkialle teollistuneeseen Suomeen.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähkö-, automaatio- tai mekaanisen alan koulutusta tai vastaavia tietoja, alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, CNC-ohjattujen työstökoneiden tuntemusta sekä matkustusvalmiutta. Halu kehittää ammattitaitoaan on tärkeää. Sujuvan suomen kielen lisäksi arvostamme englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen, monitaitoisen ja mukavan tiimin tuen, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marno Miettinen, puh. 050 466 0775.