Myynti-insinööri/työstökonemyyjä

Toimitamme lastuavat työstökoneet, ratkaisut sekä palvelut. Laadukkaat koneemme ovat kehityksen parasta kärkeä. Tule töihin kasvavaan yritykseemme tekniikan huipulle. Pidetään yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomi kilpailukykyisenä edelläkävijänä!

Konenäyttely, koulutustilat, varasto ja huoltoverstas sijaitsevat Pirkkalassa. Palvelemme asiakkaita koko Suomessa. Ratkaisujemme kysynnän kasvun takia etsimme nyt

myynti-insinöörejä / työstökonemyyjiä Pirkkalaan.

Liity joukkoomme ja tule pitämään Suomi teollisena ja elinvoimaisena! Vastaat koko ratkaisutarjontamme myynnistä konepaja-asiakkaille. Liikut paljon kentällä. Olet aktiivinen asiakassuhteiden hankkimisessa ja ylläpitämisessä. Esität ratkaisuja asiakkaiden kehitystarpeisiin. Hoidat myyntineuvottelut sekä laadit tarjoukset ja sopimukset. Edustamiemme tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde, osaava myyntitiimi ja toimivat järjestelmämme luovat hyvät edellytykset menestymisellesi.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme lastuavien työstökoneiden ja -menetelmien tuntemusta ja näyttöjä menestyksellisestä b2b-myynnistä. Englannin kielen taito on tärkeää, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen, monitaitoisen ja mukavan tiimin tuen, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Marno Miettinen, puh. 050 466 0775.