Myynti-insinööri/työstökonemyyjä

Makrum Oy on energinen ja kasvuhakuinen työstökonemaahantuoja ja lastuavan työstön ratkaisujen asiantuntija. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, ja toiminta-alueemme kattaa koko maan. Edustamiemme CNC-ohjattujen metallintyöstökoneiden vahvan kysynnän vuoksi etsimme nyt myynti-insinöörejä/työstökonemyyjiä Tampereelle.

Vastaat koko tuotetarjontamme myynnistä konepaja-asiakkaille. Liikut paljon kentällä. Olet aktiivinen asiakassuhteiden hankkimisessa ja ylläpitämisessä. Hoidat myyntineuvottelut sekä laadit tarjoukset ja sopimukset. Edustamiemme tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde, osaava myyntitiimi ja toimivat järjestelmämme luovat hyvät edellytykset menestymisellesi.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme lastuavien työstökoneiden ja -menetelmien tuntemusta ja näyttöjä menestyksellisestä b2b-myynnistä. Englannin kielen taito on tärkeää, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Toimit osana tiivistä työyhteisöä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Saat vastuullisen aseman, jossa voit kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Marno Miettinen, puh. 050 466 0775. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan osoitteeseen .