Kiitos KunnossapitoForumin kävijöille! VIELÄ EHTII: messutarjous voimassa 10.4. asti

Makrum Oy oli mukana KunnossapitoForum-tapahtumassa viime viikolla. Kiitämme kaikkia messuosastollamme käyneitä! Vilinää riitti vetonaulamme XYZ SMX 3500 -jyrsinkoneen ympärillä.

KunnossapitoForum2015

Osastollamme käyneiden kesken arvottiin Polar Loop -aktiivisuusranneke, ja tällä kertaa onnetar osui Takoma Gears Oy:n Juha Törmän kohdalle. Onnea voittajalle!

Vielä ehdit tarttua messutarjouksemme, joka on voimassa 10.4. saakka. Tarjouksessa joko SMX 3500 -jyrsinkone tai SLX 425 -sorvi – molemmat kattavan Walter Tools -työkalupaketin kera ja suomenkielisellä ProtoTRAK-ohjauksella varustettuina. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuva XYZ SMX 3500

 

Englantilaiset XYZ ProtoTRAK -sorvit ja -jyrsinkoneet tehostavat yksittäiskappaleiden tekoa ja piensarjatuotantoa. Kunnossapidossa, piensarjatuotannossa ja proto-osien valmistuksessa avaintekijänä on koneen ja käyttäjän yhteistyö. Työskentelyn pitää olla joustavaa, ja muutoksia pitää pystyä tekemään jopa ”lennosta”. Perinteiset CNC-koneet ovat tähän tarkoitukseen usein liian jäykkiä, ja ohjelman tekeminen vie aikaa. Selkokielinen ProtoTRAK-ohjaus on niin helppo ja joustava, että manuaalikoneisiin tottunut koneistaja oppii käyttämään ohjainta jopa yhdessä päivässä.

Koneita käytössä Suomessa kunnossapidossa sekä kiinnitin-, työkalu-, proto- ja piensarajavalmistuksessa. Kysy referenssejä!

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.