KNOLL täydentää leikkuuneste- ja lastunkäsittelyjärjestelmien tarjontaamme

Höckerin briketöintilaitteiden lisäksi edustukseemme kuuluu nyt myös yksi alan suurimmista toimijoista eli saksalainen KNOLL. Suomessa on paljon työstökoneita KNOLL:in valmistamilla lastunkuljettimilla ja leikkuunestelaitteilla.

KNOLL valmistaa tuotteita viiteen eri kategoriaan.
1. Konekohtaiset laitteet, yksittäiset lastunkuljettimet ja leikkuunestelaitteet
2. Materiaalin kuljetinjärjestelmät, asennuslinjat
3. Keskusjärjestelmät leikkuunesteille ja lastuille
4. Pumput
5. Huolto

Ympäristöasiat saavat lisää huomiota yritysten toiminnassa. Nyt on oikea aika katsoa tulevaisuuteen. Nykyaikaiset ja tehokkaat leikkuuneste- ja lastunkäsittelyjärjestelmät vähentävät jätettä, säästävät energiaa ja työaikaa sekä pienentävät leikkuunestekustannuksia. Keskusjärjestelmissä leikkuunesteen vaihtovälit kasvavat ja toisaalta lastunkäsittely ei vaadi jatkuvaa ”kaukalon” tyhjentämistä, kun esim. pumppujärjestelmällä lastut käsitellään keskitetysti. Briketöinnin edut ja parempi hinta lastuista tuo myös lisää taloudellista etua käyttäjilleen.

Kevään aikana Makrumin väki on ollut asiakaskierroksella ­KNOLL:in edustajien kanssa ja useissa kohteissa on tullut selväksi suomalaisen maahantuojan ja huollon tarve. Asiakkailla on runsaasti KNOLL:in laitteita ja niissä jatkuvaa huoltoa vaativia kohteita, kuten suodattimet ja suodatinkankaat jne. Valmistajan huoltomiehen käynti asiakkaalla voi sisältää huoltoja tai puhtaasti koulutusta, jolloin opitaan käyttämään laitteita tai saamaan niistä parempi hyöty irti.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa tarjoamistamme lastunkäsittely- ja leikkuunestejärjestelmistämme tai olemassaolevat KNOLL-järjestelmäsi kaipaavat suodattimia, varaosia tai huoltoa.

Yrityksen kotisivut: https://www.knoll-mb.de/en/

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.