Nyt pilkotaan myy osiin!

Makrumin edustukset Fehlmann ja Matsuura ovat viime aikoina hemmotelleet muottien, työkalujen ja pienten protokappaleiden valmistajia: uutuuskoneissa Versa 645 Linearissa ja Lumex Avance-60:ssä on molemmissa uutta teknologiaa, joka tekee niistä varsinaisia työkalumiehen unelmia:

versa_645_linear Versa 645 Linear on 5-akselinen työstökone, jonka lineaarimoottoreiden ansiosta tarkkuuden ja dynaamisen työstön välillä ei tarvitse enää tehdä kompromisseja. Tämä luotettava ja laadukas sveitsiläiskone soveltuukin mainiosti hienomekaanisten osien työstöön. Tutustu nettisivuillamme  Versa 645:n esittelyvideoon ja lataa kone-esite!
Lumex Avance-60 on Matsuuran 3D-hybriditulostinten uusi, isomman kokoluokan malli, joka mahdollistaa perinteisten valmistusmenetelmien täydentämisen ainetta lisäävillä menetelmillä. Lumexissa suurnopeustyöstö on yhdistetty lasersintraukseen, minkä ansiosta koneella voidaan valmistaa aiemmin mahdottomina pidettyjä kappaleita; Koska työstö tapahtuu jokaisen laserilla sulatetun kerroksen välissä, Lumex tuottaa tarkemman lopputuloksen kuin pelkkä 3D-tulostus. Lue lisää Lumexista nettisivuiltamme. Lumex Avance-60
img_4401

Lumex-3D-hybridit olivat esillä marraskuussa Saksassa pidetyssä Formnext-tapahtumassa, jonka aiheena oli ainetta lisäävä valmistus. Formnextissä mukana olleet Marno ja Ismo pääsivät tutustuttamaan messuilla ja Matsuuran teknologiakeskuksella käyneitä suomalaisia vieraita Lumexin maailmaan. Lumexin edustama teknologia synnytti antoisia keskusteluja yritysten ja oppilaitosten edustajien välillä. Formextin näytteilleasettajien ja kävijöiden määrä kasvoivat molemmat noin 50 % edellisvuoteen verattuna, joten suosittelemmekin 3D-tulostuksesta kiinnostuneita asiakkaitamme pistämään nämä messut korvan taakse myös tulevia vuosia ajatellen!

Juttu metallien 3D-tulostuksen uusista tuulista julkaistiin mm. viimeisimmässä Konekuriirissa, lue juttu täältä.

Tammikuun lopussa jatketaan taas tarkan valmistuksen maailmassa, kun Makrumin miehet pääsevät ”pilkkomaan myyn osiin” Vierumäen Työkalupäivillä. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monia tuttuja kasvoja siellä!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.