Makrumin uusimmat edustukset – tilaa nyt ja varmista toimitus tämän vuoden puolella! Myös varastokoneita nopealla toimitusajalla!

Makrum Oy:n tuotevalikoima on kasvanut lähiaikoina useammallakin nimekkäällä konemerkillä. Tutustu uusimpiin edustuksiimme! Meiltä uudet koneet, varaosapalvelut ja huollot.

YCM –  maailmankuulu konemerkki jälleen Suomen markkinoilla

Palkittu taiwanilainen työstökonevalmistaja YCM teki paluun Suomen markkinoille, kun yhteistyö Makrumin kanssa käynnistyi vuodenvaihteen jälkeen. Vastaanotto on ollut odotetun innostunut: Makrum on jo vastikään toimittanut ensimmäisen YCM-koneensa!

YCM valmistaa mm. vaaka– ja pystykaraisia työstökeskuksia, sorveja ja isoja portaalikoneita. Suomeen on toimitettu tähän mennessä jo yli sata YCM:n konetta.

NSV102A_Heidenhain iTNC530

NSV 102A -pystykarainen työstökeskus

 

PAMA – tehokkuutta suurten osien valmistukseen laadusta tinkimättä

Makrum on tuonut maineikkaan italialaisen PAMAn koneet jälleen suomalaisten konepajojen saataville.  PAMA on ison kokoluokan aarporien markkinajohtaja maailmalla. Tuotevalikoimaan kuuluvat lattiatyyppiset aarporat, vaakakaraiset työstökeskukset sekä gantry-/portaalityyppiset pystykaraiset työstökeskukset.

PAMAn koneiden erityisominaisuus on ”multitasking”: kaikilla koneilla voidaan suorittaa useita toimintoja automaattisesti laadun kärsimättä, mikä tuo todellista etua asiakkaalle.

IMG_5017-ci

Gantry-tyyppinen pystykarainen työstökeskus Vertiram

 

FAT HACO – suorituskykyiset sorvit ja erikoiskoneet asiakkaan tarpeiden mukaan

Tuorein edustuksemme FAT HACO kuuluu Euroopan johtaviin sorvien valmistajiin. Tämä kokenut, jo yli 50 000 konetta mailmanlaajuisesti toimittanut yritys tarjoaa luotettavaa laatua ja suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan. FAT HACON konemallistoon kuuluu vino– ja tasojohteisia CNC-sorveja sekä manuaalisia kärkisorveja.

Perinteikkään sorvien valmistuksen lisäksi FAT HACO on panostanut viime vuosina yhä enemmän erikoiskoneiden suunnitteluun ja valmistukseen mittatilaustyönä. Korkeatasoinen tekninen asiantuntemus ja laaja kokemus asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä takaavat yrityksen valmiudet toteuttaa mittaviakin projekteja, kuten kokonaisia tuotantolinjoja, asiakkaiden erityisvaatimusten mukaisesti.

FCT700 Front view doors open

Vinojohteinen CNC-sorvi FCT 700

 

Tornos – sveitsiläistä tarkkuutta

Tornos on johtava pitkäsorvausautomaattien valmistaja, jota pidetään Swiss type -tarkkuussorvien pioneerina. Tornos on oikea valinta, kun työkappaleilta vaaditaan korkeaa laatua ja tarkkuutta.

Tornoksen valikoimaan kuuluvat CNC-ohjauksella varustetut pitkäsorvausautomaatit, monikara-automaattisorvit sekä monimutkaisten ja tarkkojen osien valmistamiseen tarkoitetut työstökeskukset.

EvoDECO_10_front

EvoDECO 10 -sorvi

 

Höcker Polytechnik – lastunpuristimilla lisää säästöä, tuottavuutta ja arvoa lastujätteelle

Saksalaisen Höcker Polytechnikin valmistamat BrikStar-lastunpuristimet on suunniteltu brikettien puristamiseen ei-rautametalleista, teräksestä, valuraudasta ja alumiinista. Lastunpuristimien toimintaperiaate on yksinkertainen, ja ne toimivat täysin automaattisesti ja energiatehokkaasti.

Briketöitynä lastujätteen varastointi- ja kuljetuskustannukset laskevat. Lisäksi briketöiminen pienentää metallin sulatuksen aikaista hävikkiä, joten briketöidyn metallilastujätteen rahallinen arvo on suurempi. BrikStar-lastunpuristimet tuovat myös lastuamisnesteiden kulutukseen säästöä: lastuja puristettaessa neste erkanee omaan astiaansa, jolloin se voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen.

BrikStar iSwarf 550 -lastunpuristin

BrickStar iSwarf 550 -lastunpuristin

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.